Demo

Succés med e-Commerce kræver 100% opdaterede produktinformationer og et stærkt og gennemtænkt design!

e-Commerce

Der er mange faktorer der afgør om en e-Commerce løsning bliver en succes for virksomheden. De e-Commerce løsninger der vinder i markedet er dem der indeholder alle de rigtige ting i forhold til at blive fundet på nettet, at give kunden en optimal købsoplevelse og som sørger for at webshoppen bliver den foretrukne i forhold til konkurrenternes.

Hos PicoPublish gør vi meget ud af at lave løsninger, som udnytter "best practises" omkring websites og webshops i forhold til design og brugerinteraktion. Vores designere og udviklere holder sig hele tiden opdateret på de seneste trends og analyserer de løsninger i markedet som klarer sig bedst, hvilket giver kompetencerne til at "skrue" den bedste løsning sammen. Vi kobler ofte et PIM system sammen med websites og e-Commerce løsninger, da PIM systemet er et oplagt sted at vedligeholde og berige sine webdata, så man er sikker på at alle webtekster, billeder og metadata på alle produkter er 100% opdaterede.

Ofte skal produkterne også være sprog- og markeds differentierede, hvilket PIM systemerne er langt mere effektive til at styre end ERP og CMS systemerne. I Perfion kan du samle alle data, og det gælder naturligvis også de data som skal bruges på web, tablet og smartphone. Perfion har styr på det lette, men mestrer også alt det svære. Komplekse produkthierarkier opbygges let i Perfion. Hierarkierne kan indeholde billeder, videoer, metadata, og skal der bruges webrapporter, så kan disse også indlægges direkte i webhierarkiet.

<!--@Item.ImageAltText-->

En smart feature er når du lægger billeder ind i Perfion, så behøves du ikke at tænke på hvilke kanaler de skal publiceres på. Det vil sige, at man kan lægge original billedet ind i Perfion, og så afhængigt af om billedet skal bruges til print, web eller til mobile enheder, så autogenereres det rigtige format ”on the fly” direkte fra Perfion. I Perfion kan du gruppere data således at de passer til forskellige opgaver. Man kan for eksempel sammensætte data, så ens data matcher ens listevisning på ens website. Dataene på websitet, er præcis de samme data som man kan se i Perfion. Det giver den store fordel at man let kan vedligeholde data og matche dem over til ens website.

Et andet eksempel er hvis man vil have nogle favoritprodukter eller nyheder, så markerer man de produkter man vil have skal være det, også kan man gå direkte over på ens website og opdatere siden, så slår rettelserne igennem med det samme, da der er en 1:1 reference mellem de to views. I Perfion er der også mulighed for filtrering af produktdata direkte fra websitet. Hvis man publicerer et filter på ens website, vedligeholdes det faktisk direkte i Perfion. Det vil sige, at man kan gå direkte over i Perfion og modificere det filter, som bliver brugt på ens website. Resultatet kan naturligvis omorganisereres som man har lyst til og har man brug for at se flere data, så kan man vælge en anden type af view direkte på websitet. Brugeren kan også selv definere sine egne søgninger ved hjælp af ”quick filter” hvor brugeren kan indtaste søgeord og resultatlisten agerer på baggrund af de søgninger der bliver indtastet. Så mangler dit website eller din webshop en effektiv motor til styring af dine produkter, så er Perfion helt sikkert et rigtig godt bud på en løsning. 
 

PIM-COMMERCE

PIM-COMMERCE er vores eget koncept hvor vi har lavet en E-commerce platform klar til implementering med PIM-system, live-integration, design med variationsmuligheder.

Læs mere om PIM-COMMERCE